tisdag, februari 21, 2006

Semlor och minnesstund på kvinnoklubbens årsmöte

Ikväll hade Örebro Socialdemokratiska Kvinnoklubb sitt årsmöte. Både veteraner och nya medlemmar hade tagit sig tid för att delta vid mötet där både val av styrelse och aktuella politiska frågor avhandlades.

Vid kvällen hade Helny Westman, fd landstingsråd, uppdraget att vara mötesordförande i den klubb som hon varit medlem i sedan 60 år ( 16/2 1946). Ett fantastiskt jubileum som sammanföll med att en helt ny medlem deltog på sitt första möte med kvinnoklubben. Kristina, som är inflyttad till Örebro och läser på Universitet, berättade att hon nu bestämt sig för att engagera sig politiskt och det i Socialdemokraterna vilket vi är mycket glada över.

Med anledning att en av klubbens medlemmar, Inger Lundberg, gått bort, ägnades en stor del av kvällen till att samtala om våra minnen av denna fantastisk kvinna som med ett knivskarpt intellekt och en stor portion humor tog sig an politiska uppdrag.

Örebro KvinnoKlubbs årmöte var rörande överens om att bästa sättet att hedra Inger och hennes politiska gärning, var att vi nu tillsammans "går ut och ger järnet" för vårt parti och för en socialdemokratisk valseger i höstens val.
Det är ett löfte Inger, vi ska ge järnet!

Inga kommentarer: