fredag, juni 30, 2006

Dags att byta ut Staffan Lindeborg!

Finns det ingen som kan byta ut Staffan Lindeborg? Det måste finnas andra fotbollskommentatorer som är bättre och framför allt objektivare. När Argentina borde fått en straff så valde domaren att istället varna Maxi Rodriguez. Kommentaren från Lindeborg är att han inte gillar skådespelare på planen. Av hans fortsatta kommentarer verkar det vara som Lindeborg har starka sympatier för det tyska laget.

För övrigt så håller jag båda tummarna för att Italien ikväll slår Ukraina. Sen slår man ut Tyskland av bara farten. Luca Toni gör mål i båda matcherna. Forza Azzurri!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tycker du har helt fel. Staffan Lindeborg är en av de bättre kommentatorerna vi har och är duktig på flera idrotter. Tillsammans med sina bisittare är det briljanta analyser och kommentarer.

Anonym sa...

Skulle vilja hålla med föregående talare och säga att Lindeborg är den som SVT har i dagsläget som kan mest om flest sporter! Han besitter kunskap från förr fram till nutid som bara ett fåtal gör inom sportens värld. Han är fantastisk tillsammans med sina bisittare!