lördag, september 30, 2006

Nu är väskan packad...

Har nu packat en väska för att börja ett nytt uppdrag som innebär ett dubbelboende, dels i Örebro, dels i Stockholm. Inte så enkelt om man inte har dubbla uppsättningar av skor eller kläder.
På måndag börjar riksdagsuppdraget och för att inte hamna i en situation med ständigt dåligt samvete för sånt man inte hinner med, lämnade jag ordförandeskapet i SEKO Örebro i torsdags. SEKOs kampanj, ”Vi vägrar hålla tyst”, ska jag ha med mig i det politiska uppdraget ändå. Riksdagen behöver många som säger ifrån om den kommande borgerliga politiken, jag kommer i alla fall inte att vara tyst.

Hann med att komma ut i skogen på eftermiddagen och trots halvdis och massor av gula och bruna löv, hittade vi både kantareller och svart trumpetsvamp! Ett par älgflugor (hjortlusfluga är förmodligen rätt benämning) följde dessvärre med hem också, så det känns som det kryper över hela kroppen. Vidriga odjur som dessvärre har blivit vanligare de senaste åren. Vissa skogar skippar vi helt för att slippa krypen, och har man en gång fått en på sig vet man att undvika denna otäcking.

Inga kommentarer: