lördag, oktober 21, 2006

Stefan Sundström & Jan Björklund är förmodligen inte polare

Det är i alla fall min tolkning av kvällen uppträdande på K5 i Örebro när Sundström gjorde en suverän spelning. Med två stora tygstycken uppspända båda sidorna av scenen med budskapet STOPPA HÖGERN så framgick det med önskvärd tydlighet att Sundström inte tillhör den borgerliga alliansens fans.

För dom som kommer ihåg uppropet för Ett alliansfritt Sverige så var det ingen nyhet. När dessutom Jan Björklund började dyka upp lika frekvent som Jan Banan och Sabina i olika låtar, så inser man att majoren tillika pekpinnens tillskyndare från Folkpartiet inte har satt några positiva spår hos Sundström.

För övrigt så hade jag gärna hört mer av Nina Ramsby som inte bara hade en skön röst utan också behärskade det mesta i instrumentväg.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!

Jag jobbar som gymnasielärare och är med i S-föreningen Futura. Du som har grepp om hur saker och ting går till i riksdag och regering. Om man vill försöka påverka alla vansinnniga beslut som verkar bli när det gäller skolfrågar, hur ska man lobba och komma i kontakt med de som diskuterar frågan centralt?

Eva-Lena Jansson sa...

Har garanterat INTE grepp på allt i riksdag och regering.
Prova med att ta kontakt med samtliga ledamöter och ersättare i utbildningsutskottet som du hittar under www.riksdagen.se Samt ring och/eller sakkunniga på utbildningsdepartmentet som du hittar under www.regeringen.se