onsdag, november 29, 2006

Arvsfurstens palats och tvättstugan samma dag

Dagarna går snabbt och även om det känns som jag sakta men säkert börjar hitta lite struktur i uppdraget så är det fortfarande med en känsla av att springa från det ena mötet till det andra utan att ha kontroll på tillvaron. Och på tal om att springa. Idag fick man möjlighet att ta sig från underjorden upp till taket på riksdagshuset. Bara en hake, man skulle använda trapporna. Jag har dock både bildbevis och diplom som visar att jag klarade det.

Efter dagens votering i kammaren var det dags för oss på länsbänken att besöka handelsminister Sten Tolgfors i arvsfurstens palats. Ett besök där vi över partigränser pratade om frihandel, boxning, valrörelsen och en hel del annat. Det blev en riktigt trevlig kväll som avslutades med en kort rundvandring i huset.

Några av oss fortsatte sedan till Företagarna som hade öppet hus. Kvällens höjdare: postens blålåda som användes som pall av flera talare, bla Företagarnas VD. Dessa lådor används till mesta även om Posten helst ser att den används för att transportera post. Undrar om inte Posten borde hyra ut alternativt ta pant på dessa blålådor som verkar nästan oumbärliga.

Avslutade kvällen med att städa mina 19 kvadrat och nyttja riksdagens tvättstuga.
Om jag gjorde rent luddfiltret? Efter att ha hört Jonas Gardells excesser om tvättstugans konflikthärd så finns det inte en chans att man glömmer luddfiltret.

Inga kommentarer: