lördag, maj 05, 2007

Två gånger Paris och ett jubileum!

Läste att Paris Hilton (en ung dam som är känd för att hon är dotter till en känd miljardär) nu ska få avtjäna ett fängelsestraff för upprepade trafikbrott. Undrar om någon har informerat Carola? Det här med upprepade trafikförseelser verkar dessa två damer ha som gemensam faktor.

I Paris, staden alltså, pratar man inte så mycket trafik som presidentval. Fortfarande leder högermannen Sarkozy i opionsundersökningarna, men många hoppas ändå på att socialisten Royal ska bli Frankrikes första kvinnliga president. Ett högt valdeltagande borde gynna henne så håll tummarna hårt för att de franska väljarna röstar rött!

Och på tal om politik så var jag ute på köpcentret Marieberg och deltog i Villaägarnas energidebatt idag. Och trots att både kärnkraft, hur Vattenfall borde styras (Johan Pehrson, fp, håller uppenbarligen med sin partikamrat Karin Pilsäter som vill sälja hela eller delar av företag) och höjda energipriser var uppe i debatten så var intresset för att lyssna på oss sex folkvalda (moderaterna uteblev) i vår tids tempel inte i klass med intresset för att konsumera. Vilket säger en hel del om utmaningarna som vårt samhälle står inför.

För övrigt har den här bloggen ett jubileum idag. Detta är inlägg nr 300 vilket borde få alla att vifta med intresseflaggan nu!

Andra som bloggar om Paris, Paris Hilton, presidentval, Carola, jubileum , energipolitik, kärnkraft, vattenfall.
Länk till socialdemokraternas rapport om En grön omställning för framtiden.

1 kommentar:

Anonym sa...

Ha! Där har vi en dokumentär som vore värd att se.

"45 days upstate with Paris Hilton". Jag kan hålla mic-boomen, vem tar kameran?