måndag, juni 25, 2007

Öppenhet men ändå hemligt

Eller hur ska man annars tolka dagens debattartikel i DN av de fyra borgerliga partiledarna? Samma partiledare som i valrörelsen gjorde stort nummer av att det nu minsann skulle bli öppenhet och opartiskhet som präglade tillsättningen av chefer och liknande befattningar i statliga myndigheter, men som senare tillsatt moderaten Per Unckel (m) som landshövding, Carl Cederschiöld (m) som särskilt trafikutredare, Anna Grönlund Krantz (fp) som ordförande för Botniabanan för att nämna några.

Att man i samma debattartikel stoltserar med att man konsekvent lyft ut folkvalda från Universitetens styrelser, men det framgår inte med vilken motivering som man gjort detta. Det vore intressant att få reda på varför man anser att just människor som är politiskt aktiva skulle vara diskvalificerade för detta styrelsearbete.

För övrigt så har Paris Hilton knappt en vecka kvar av sitt straff. Det är väl ingen avancerad gissning att det sätts nytt världsrekord i antalet fotografer utanför fängelset vid frigivningen eller?

Andra bloggar om politik, regeringen, Paris Hilton

Inga kommentarer: