tisdag, juli 10, 2007

Är jag en självplågare?

När sambon satt och njöt av ett glas vin i kvällsolen på balkongen, tonåringarna styrde stegen mot stan så gick jag själv frivilligt ner till Almedalen och lyssnade på Göran Hägglund. Men jag var inte ensam socialdemokrat. Vi var rätt många som frivilligt stod och lyssnade kristdemokraternas ordförande. Kanske hade vi hoppats att han skulle ta den stafettpinne som Mona Sahlin lämnade över i sitt tal där hon uppmanade honom att säga ja till en könsneutral äktenskapslagstiftning. Men icke. Istället pratade han om prusiluskan, ja Hägglund valde faktiskt att kalla henne för tant Pruselius. Ibland gör jag fel prioriteringar. Det här var en av dom värre.

Kunde dessvärre inte delta vid Sören och Daniels bröllop, och får nu önska det de lyckliga tu ett stort grattis i efterskott!

När det gällde att välja matställe så valde vi rätt i kväll när vi åt på Underbar. Urtrevlig personal och underhållande gäster. Mia Sundelin & Peter Frejhagen från HBT-socialdemokraterna och Annika Eriksson, kommunalrådssekreterare från Södertälje var på strålande humör denna soliga kväll.


Visst är det rätt märkligt att det nästan är omöjligt att gå på en enda tillställning utan att träffa på någon från Almedalsbloggen. Trots slumpmässiga besök på allt i från restauranger till båtar så finns dom på plats. Frågan är nu var Politikerbloggen tagit vägen.


Andra som bloggar om politik, Almedalen, kristdemokraterna, Göran Hägglund, bröllop.

2 kommentarer:

Björn Fridén sa...

Ja, det är ju synd att man inte fick se hägglund live. Men det fick bli på TV, och det räckte gott och väl.
Ett litet inlägg rörandepsykiatrin och tvångsvård blev det allt på kvällkvisten. Huvvaligen.

Joakim Carlsson sa...

Nä Hägglund vågar väl inte ta upp frågan om varför jag inte kan få gifta mig. Jag tror att de kommer stå fast vid sin ståndpunkt så stenhårt att det här kan vara en fråga som spräcker alliansen. Man kan ju åtminstone hoppas!