söndag, december 14, 2008

Dagens lucköppning, 13, lite senare än tänkt...Eftersom avsaknaden av Luciasånger i min närhet var total under gårdagen så kändes precis som den 12:e. En bortförklaring när den är som sämst. Men en snögubbe såg jag i alla fall, den som 19-åringen hade åstadkommit utanför cykelförrådet. Det verkar som hon hämtat inspiration från Kalle & Hobbes snögubbar.

Här är Tomas Eneroth med sin trumpet från julfesten i tisdags. I bakgrunden syns delar av kören, från vänster: Pia Nilsson, Helene Pettersson (Stockaryd), Börje Vestlund, Christer Adelsbo (skymd) och Carina Adolfsson-ElgestamOch här en bild av ett av vår tids tempel, NK i Stockholm, där stressade människor springer om varandra för att hinna inhandla lite julefrid. På något sätt känns det mer fridfullt ut när man är lite på avstånd.

Andra bloggar om Lucia, snögubbar.


Det svenska rekordet i bortförklaring, i alla fall av en politiker, står nog Björn Rosengren för när han ställdes mot väggen för sitt besök på porrklubben Tabu: Jag trodde att det var en avancerad nattklubb – inte en porrklubb

1 kommentar:

Tingeling sa...

Den ser faktiskt precis ut som Kalles och Hobbes snögubbar!