måndag, maj 25, 2009

Grazie Paolo!

Igår avslutade en av Italiens största fotbollsspelare sin karriär på hemmaplan. Paolo Maldini fick tyvärr inte vinna sin sista match på San Siro men gör ändå ett snyggt avslut i AC Milan som han förblivit trogen sedan sin debut i Serie A 1985.

Kolla in Simon Banks läsvärda krönika om Maldini som dessvärre får läsas i ett annat ljus efter gårdagens match. För tyvärr fanns det en liten klick Milan-fans som dessvärre ägnade sin tid åt att bua ut Maldini när han passade på att tacka den stora hemmapubliken för deras stöd. Marcus Birro ger sitt svar till den lilla klick av intelligensbefriade fotbollsfans som försökte förstöra en avtackning av en stor fotbollspelare.

För er som inte sett Maldini på plan så rekommenderas några klipp på Youtube där man kan se några minnesvärdafotbolls ögonblick med Milans lagkapten.

1 kommentar:

Mark Klamberg sa...

Hej Eva-Lena,
Bra att du tar debatten imorgon! Om du har möjlighet så skulle jag vilja be dig att fråga Tolgfors varför han inte vill utreda SVT Rapports uppgifter från den 16 juni 2008 att FRA med bred håv samlar in och lagrar uppgifter om vanliga privatpersoners kommunikation?