tisdag, augusti 22, 2006

Socialdemokraterna vann över den borgerliga alliansen!

Socialdemokratisk laganda vann över fyra andra partiers olika viljor och deras ovana att hålla samma takt! Efter medaljutdelning var dags för en ytterligare en tävling och med fem från varje lag. Jag, Jonas, Alesia, Jocke och Maja fick vårt lags förtroende. Svårare hade alliansen att utse fem personer och det visade sig att man först valde ut fem män som man efter vissa påtryckningar från publiken bytte så att man fick tre män och två kvinnor. Tävlingen gick ut på att varje person skulle bära en enkrona fastklämd i baken (ja, man skulle ha byxor på sig!) och ta sig fram till en ölsejdel där man skulle släppa ner kronan. Någon tävling blev det inte eftersom alliansen vägrade delta och klev ner från scenen. Vi vann alltså denna tävling på walk over. Folkligt tävlingsmoment sa arrangörerna, fånigt tyckte andra.

För övrigt så hade Socialdemokratena besök av en politiker som är uppskattad av många väljare. Mona Sahlin besökte idag Markbacken och Stortorget i Örebro. Mona höll ett kort tal om vikten av att rösta (helt lysande!) och ägnade sedan resten av sin tid i Örebro till att samtala med många väljare som hade kommit för att lyssna på henne. Det skrivs rätt mycket just nu om männen i politiken, både lokalt och centralt, men väldigt lite om kvinnorna. Undrar just vad det kan bero på? Konspirationsklubben har flera teorier men alla är hemligstämplade för tillfället...

3 kommentarer:

Anonym sa...

together we are strong! :)

Anonym sa...

Göran is a fat, disgusting pig! Retire to your castle in the countryside, you socialist swine, and let Reinfeldt build a better Sweden!

Long live the Moderaterna!

Anonym sa...

^ FAIL