måndag, september 18, 2006

Dagen efter...

började tidigt, för tidigt. NA hade dessutom önskat följa mig och Elisabeth Svantesson (m) från söndageftermiddag plus dagen efter valet, så redan vid hämtning av morgontidningen fick jag sällskap av både fotograf och journalist som sedan följde med mig till jobbet. Har under dagen fått massor av glada tillrop från vänner, arbetskompisar och även kunder ute på brevbäringsturen över den kommande riksdagsplatsen. Vill själv rikta ett stort TACK till alla underbara partivänner som under denna fantastiska valrörelse har gjort enorma insatser för vårt parti. Alla ville vara med, så enkelt är det!

När jag kom vid 5-tiden och läste min e-post upptäckte jag att någon hade mejlat följande skit till min bloggadress:
Göran is a fat, disgusting pig! Retire to your castle in the countryside, you socialist swine, and let Reinfeldt build a better Sweden!
Long live the Moderaterna!


Och det bara två minuter efter mitt eget blogginlägg sent på söndagkvällen... Personpåhopp fortsätter trots att valrörelsen är slut och jag gissar att det är en vit medelålders man som ligger bakom dyngan. Den gruppen har varit klart överrepresenterade bland otrevliga väljare man mött i valrörelsen. Trevliga väljare har dock varit många, många fler som tur är. Bara för att man är engagerad i ett politiskt parti betyder det inte att man är beredd att låta folk "kräka" ur sig både det ena och det andra. Vi tar ingen skit!

1 kommentar:

Anonym sa...

skönt att du kom in i riksdagen..nu kanske vi slipper ditt seko jobb ..vilket är ett skämt.