onsdag, december 10, 2008

Dagens lucköppning, 9, Socialdemokraternas Decembersymposium


innehöll både körsång, tävlingar, arior och trumpetsolon. Om man måste välja parti efter artister och talanger så inser vem som helst att 130 sossar slår vilken annan partigrupp som helst. Och det med hästlängder.

(På bild är 70-talisterna som till mitt och alla andra 60-talisters förtret vann tävlingen. Förmodligen tack vare att festkommittens undergrupp tillika jury bestod av två 70-talister. Nåväl, Desirée är vår bästa Body Balance-instruktör och dessutom Post & It-debattör så det är klart att hon får vara frontfigur åt våra "ungdomar".)

För den som orkar vänta så kommer det mer bilder, dels på Börje Vestlund, som gjorde sitt bejublade solonummer "Oh helga natt" där hela gruppen tillsammans med kören sjöng med i refrängen. Dels Tomas Eneroth som kom in i lokalen soft spelande på sin trumpet och det svängde nåt enormt. För de som inte redan visste, vår s-grupp i riksdagen är något över det vanliga och då har jag ändå inte kommenterat festkommittens undergrupps förarbete, bordstabletter, glasögonprovning, efterfest och socialistiska allsånger...

Andra som bloggar om politik, Socialdemokraterna, december, julavslutning.

Inga kommentarer: