onsdag, juni 03, 2009

Mindre än 100 timmar kvar

tills att EU-valet är avgjort. Lätt subjektiv så får jag nog konstatera att Socialdemokraterna i Örebro gör en av sina bästa EU-valrörelser hittills. Vårt valmanifest, som går att läsa på Socialdemokraterna hemsida, har tagit slut och fått tryckas om i lite enklare version. Intresset att kryssa in en person verkar ha tagit extra fart i denna valrörelse och därför får jag och många andra frågor om våra kandidater, som presenteras lite mer utförligt här. Titta lite extra på våra kandidater, läs vårt valmanifest i lugn och ro, jag ska bara ut och knacka dörr ett par timmar. Har du frågor så försöker jag svara lite senare i kväll. Förutsättningen är att du skriver under med namn eller signatur.

Dagens bloggtips: Johanna Graf om varför hon kryssar en kvinna, Björn Sundin undrar om Folkpartiet vinglar i arbortfrågan också.

Dagens artigaste måste ha varit Piratpartisten (tappade bort hans namn) som tillfälligt kampanjade i Örebro och som avslutade med att gå runt till partierna och tacka för dagens besök. Rart, eller hur?

Dagens låtval överlåter NA till väljarna men har för säkerhets skull bett Menys Joakim Johansson tycka till om reklamlåtarna som fyra kandidater kör i sin kampanj.

Andra som bloggar om politik, Socialdemokraterna, EU-valet.

Inga kommentarer: