måndag, juni 29, 2009

Tråkiga seminarier går bort direkt

När man har ett överflöd av intressanta seminarier att välja på, så finns det ingen anledning att sitta kvar på ett tråkigt. Det var mitt enda tips till partikamraten Anna som gör sin första Almedalsvecka. Dessutom korsar många varandra så även om man lämnar ett efter en timme så kan det ha varit nog så bra.

Så efter att ha gått in och ut på tre olika seminarier så landade jag så småningom på Politik som förförelsekonst. Maria Abrahamsson försökte få Margot Wallström att kommentera hur Mona Sahlin ska agera som ledare för Socialdemokraterna, men Wallström ansåg att det är Sahlin som ska svara på en sådan fråga. Nåt som både roade och irriterade publiken var Bert Karlssons intresse av att delta i debatten utan att ha fått ordet. Är väl van att ta ordet oavsett när/hur och var han befinner sig.

TU, Tidningsutgivarna, hade idag ett otroligt välfyllt seminarium om bloggarnas inflytande över valet i USA och Sverige. Så fort någon gick fyllde nya på och det var först när det gick över till att handla om Sverige som det fanns plats åt alla intresserade...

I morgon är det dags för mig att vara med som medverkande i två seminarier. Ett om ungdomars alkoholvanor som arrangeras av CAN kl 08.30 på Holmen. Sedan ett på temat upphovsrätt och integritet på internet kl 17.00 på Hamnplan 5 där också Rick Falkvinge på från Piratpartiet medverkar.

Ska strax rusa till dagens sista seminarium som på temat Finns det något After Work i politiken? Men först ska jag köpa ostbågar. Gäller att ladda förrådet medan det finns tid.

För övrigt så kan jag bara hålla med Arvid Falk om att Gudrun Schyman var gårdagens behållning. Frågan är om hon har möjlighet att dominera hela veckan?

Lovar att länka bättre till andra bloggar under resten av veckan men till dess får ni hålla till godo med bloggar om politik, Almedalen, Almedalsveckan, integritet, Bloggportalen.

Inga kommentarer: