fredag, maj 18, 2007

Många som vill träffa Marija Serifovic i Gallerian

Trots kvällstidningarnas ifrågasättande så verkar det som de svenska schlagerfansen gillar Marija Serifovic och Molitva. Undrar om inte diskussionen om öst- och väströster är överspelad. Bäst låt vinner. De besvikna svenska fansen borde fundera över varför inte Måns och Cara mia vann den svenska uttagningen. I telefonomröstningen så gick det ju bra för Måns medan samtliga jurygrupper rankade The Ark högre. Varför inte låta telefonröstning avgöra hela svenska uttagningen nästa gång?

Andra som bloggar om Marija Serifovic
The Ark, Eurovision Song Contest, Måns Zelmerlöv

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hur kan man tycka att rätt låt vann, när låten var stulen? hela tävlingen var ju ett skämt. Hela tävlingen handlar om att vara "politiskt korrekt", Varför skulle Bosnien och Serbien rösta på varandra. De hatar varandra mer än något annat. Det är ju löjligt. Sverige borde verkligen dra sig ut.

Eva-Lena Jansson sa...

Vadå stulen? Vadå politiskt korrekt? Varför röstar Bosnien och Serbien på varandra?
Min fråga till dig: Varför komplicera något som kanske bara handlar om att man gillar en låt?

Tänk om folk bara har röstat på en låt med en enda avsikt, att Molitva var en ovanligt bra schlagerballad!

Anonym sa...

Till Anonym -
Det där med att låten är stulen är rent skitsnack! Du kan inte på allvar mena att detta http://www.youtube.com/watch?v=4NvjII8_8AM låter som Molitva?!

Vad gäller den politiska korrektheten så är du även här ute och cyklar! Eva-Lena tog orden ur min mun: "Tänk om folk bara har röstat på en låt med en enda avsikt, att Molitva var en ovanligt bra schlagerballad!". Visst finns det hat mellan Serbien och Bosnien, men vet du hur många serber som bor i Bosnien? Googla lite på serbiska republiken, läs på och sluta slänga ur dig såna påståenden om någonting du inte har en aning om.

mimmilita sa...

jag älskar molitva! Marija Serifovic må vara 22 år men hon sjunger med INLEVELSE! det är inte många sångare/sångerskor som gör det. jag fattar vad låten handlar om och den är underbar!

Saken är de att de inte har nått att göra med politik att vi vann. ex. albanien gav serbien 1p men vi är grannländer. och danmark och finland gav sverige 12p så de måste ha med politik att göra där också. många säger så här "fan vad dålig låten va, hon va ju lebb och såg ut som en kille, om de nu inte va en kille." grejen är det att det tar på oss serber att höra ja men vad dålig låten va och sånt. men grejen är det, sverige kom inte långt bara för att The Ark är ett uttjatat band och alla vet vilka dom är. men om man skulle komentera Ola Salo "han ser ut som en tjej och är bög" en svensk skulle reagera snabbt och kanske bli sur och köra en stor sak av det, men de skulle vi serber också göra om man gick och så om deras artist. men likosm om man säger EUROVISION SONG CONTEST så betyder de att man ska sjunga på sitt språk. och nu så valde folket att serbien skulle vinna och det är jag och massa med andra glada över. det var ingen som tvingade dej att sätta på tv på 1:an och se på eurovision iår eller var det? nej för de var du som valde att du ville se på det och nu har du gjort ditt drag. så nästa år när eurovision song contest ska sändas från serbien behöver inte ni titta på det. så saken är klar!

Anonym sa...

Den som sade att låten var stulen måste ha varit en rasist.

Serber, Bosnier, Kroater är samma folk. De tre härstam,mar från Ryssland och har tillsammans slagit sig ned på balkan men det kan ju inte de muslimska bosnierna erkänna. De muslimska bosnierna blev det mellan 1300-1800 talet då turkiet härjade på balkan och tvingade de kristna övergå till Islam. Den som påstår att låten var stulen är nog säkert en muslim. Jag har inget on t av muslimer, men vad har Serber gjort? ok, det var krig. Men varför ska du hata ala Serber när det inte ens alla som är rasister och det var inte alla serber som krigade. Alla har lika mycket fel i kriget och sluta vara så j*vla iskalla. Åhhhhh