söndag, juni 17, 2007

Trender, media och musikfestivaler

Idag presenterades en undersökning som visar att allt färre sossar förekommer i media jämfört med borgarna. Om det är orsaken till den senaste trenden i opinionsundersökningar har jag ingen aning om. Men det visar att uttrycket all publicitet är bra publicitet inte alltid stämmer. När sen den borgerliga regeringen kommer med ytterligare förslag på försämringar för sjuka, så har jag svårt att tro att det skulle göra folk mer positivt inställda till Reinfeldt & co.

Nu på eftermiddagen dök äldsta dottern upp efter sitt första besök på Hultsfredsfestivalen. Solbränd och med tydliga spår av både damm & lera. Trots vädret inte var det mest ultimata hade hon haft "asroligt". Dessvärre var det inte alla som fick en bra festivalsupplevelse. Och snart är det dags för andra dottern att göra sin festivaldebut på Peace and love i Borlänge. Ibland är det lite för spännande att vara tonårsförälder.

Andra bloggar om politik, socialdemokraterna, media, regeringen, sjukförsäkringen Hultsfred

2 kommentarer:

vmm sa...

En tänkvärd grej är att vi uppmärksammar stort och avbryter en fotbollsmatch om en åskådare kommer in och måttar ett slag mot domaren, men en musikfestival där det anmäls 243 brott betraktas som lugn...

Jag kan inte dra några slutsatser annat än att det gäller olika regler för olika arrangemang.

Anonym sa...

Ja det är märkligt hur det får vara. Själv undviker jag i största mån att komma i kontakt med folk som ens överväger att besöka liknande festivaler.