lördag, juli 28, 2007

Kan hon gå på vatten också?

För i så fall så fall räcker det nog inte med en enkel prinsesstitel för denna unga dam. Först kom uppgiften om att den norska prinsessan Märta Louise hade sett änglar. Och nu redovisar SvD att kronprinsessan Mette-Marit säger sig ha blivit healad av sin svägerska. Det är väl rätt länge sedan det var som kungafamiljerna ansågs vara gudomliga. Man kan ju fråga sig om det här en del i att försöka återuppväcka den synen på monarkins företrädare?

Inte så konstigt att vi blir fler som tycker att republik är att föredra...

Andra bloggar om politik, republik, monarki.

3 kommentarer:

Björn Fridén sa...

Med sådana kungligheter är republik bara en tidsfråga

Anonym sa...

Försök dela upp det hela lite grand och nyansera. Det görs så tvärsäkra uttanlanden att man blir mer rädd för debattörerna än de omdebatterade. Att damen ser änglar ligger väl helt i linje med att rikets ekonomer spår om vår ekonomiska framtid och försöker göra prognoser.

Lyssna på politiker mfl. hur de "tror" olika saker ska utveckla sig. Många ekonomers och politikers schabblande leder till en urvattnad verklighet för vanliga människor som närmar sig ett helvete på jorden. Att lägga in några stackars änglar i sammanhanget blir naturligtvis pikant. Jag trodde på tomten men det gick över. Healing däremot är utforskat på ett helt annat sätt. Många har fullständigt missat att vi har en världsdignitet på området i form av professor Kerstin Uvnäs Moberg.

Men hennes undersökningar om oxytocin närmar sig inte bara healing utan om all slags positiv beröring. Healing är även undersökt i Japan där man kunde från qi-gong mästares och healers händer uppmäta fält som var 1.000 gånger starkare än de som produceras från hjärtverksamheten. Att tala om healing som ovetenskapligt ligger inte i själva metoden som sig utan huruvida den är undersökt och bevisats ha effekter.

Professor Öckerman genomförde försök med healing. Första dagen mättes fria radikaler i människors blodprov. Dag två fick patienten healing. Dag tre kunde Öckerman förvånat konstatera att de fria radikalerna dramatiskt hade minskat! Sjuk vården är så otroligt fega som inte vågar undersöka alternativa metoder som kan hjälpa många människor. De kommer naturligtvis inte bli arbetslösa! Metoderna fungerar som komplement, vakna svenska folket!

Matte sa...

Men herregud Eva-Lena. Ska vi gå på vatten också??
Lite ned på jorden måste vi väl vara uansett om det gjeller kungliheter eller andra sk, heelare.
Jag är elektronik-expert innom kommunication och mätinstrumenter. Kan du eller någon annan förklara hur man mäter dessa nivåer ??
Vet du överhuvudtaget vad slags " fält" det talas om. Är det elektriska, magnetiska eller radioaktiva fält ?? Eller bara fält så där i allmenhet ??