onsdag, juli 04, 2007

Konspirationsklubben antecknar

Igår presenterade regeringen vilka som ska hjälpa till att sälja SBAB. Inte oväntat blev det Carnegie som får möjlighet att tjäna flera miljoner på denna affär. Karin Forseke som just nu jobbar med utförsäljningarn hos finansmarknadsminister Mats Odell jobbade tidigare på, ja just det, Carnegie.

Några som också säljer ett företag, dock inte i samma klass som regeringen, är Fredrik Federley och Dominika Peczynski som nu avyttrar den omtalade salladsbaren. Den gick enligt en viss källa inte särkilt bra.

Sen undrar konspirationsklubben om det inte finns ett släktskap mellan Per Kronlid, abortmotståndare i kd, och David Kronlid, landstingspolitiker i Örebro län för sd? Förutom att båda har ett ovanligt efternamn så verkar de hålla till på den yttersta högerkanten där konservativa tankar frodas.

Andra bloggar om politik, regeringen, SBAB, salladsbar, konspiration.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! apropå konspiration så börjar jag bli lite lätt konspirationsnojig. Läs min blogg så får du se.

mvh Linda Morge

http://blogg.aftonbladet.se/15613/

Anonym sa...

Hej!

Tankar om en salladsbar:
Vad är din åsikt om att en grupp människor blockerar och hindrar arbetare från att driva och arbeta inom en salladsbar? Är det demokratiskt att tvinga en yrkeskvinna och unga arbetare ut från en fungerande rörelse?

Grottolle sa...

Det känns bra att dom säljer salladsbaren. Vi får hoppas det blir någon ordentlig företagare som köper den. Någon som vill ge sina anställda lite trygghet.Har hört att salladsbaren i Göteborg går bra nu sen det blev en riktig ägare där..

Per Westberg sa...

Enligt den utmärkta myndigheten i Örebro finns det 89 stycken Kronlid i Sverige. Det finns 52 608 Jansson. http://www.scb.se/templates/Standard____31245.asp

Man ska nog vara lite försiktig med konspirationsteorier och det är nog rätt många goda socialdemokrater som har släktingar som är Sverigedemokrater. Både demografiskt och när det gäller bilden av Sverigedemokrater är det tyvärr sannolikt att just socialdemokrater i allmänhet har fler släktingar som är Sverigedemokrater än vad gäller moderater och deras släktningar.

Anonym sa...

Hej!

Jag tror att Per Kronlid är David Kronlids pappa!

Anonym sa...

jag vet att Per är Davids pappa!