onsdag, augusti 01, 2007

Glenn får stöd av FC Z

Idag kommer Glenn Hysén att hålla sitt tal vid invigningen av Pride. Och i Aftonbladet får Hysén stöd från en av FC Zs spelare, Anderz Hjelmberg. Hjelmberg skriver bland annat "Fotbollslaget FC Z innefattar en hel del olika personligheter men även läggningar. Inom laget FC Z finns lika många heterosexuella individer som det finns homosexuella och bisexuella. Detta har aldrig hållits hemligt för vår tränare.
Den Glenn vi i laget FC Z känner är en person som otroligt kärleksfullt tagit sig an oss och tränat oss. Glenn har inga problem att umgås med homosexuella.
Bakom kameror och rampljus har Glenn varit den som kramats mest av alla oavsett om det varit en homosexuell eller heterosexuell person som fått motta hans bamsekramar".


Det ger en liten annan bild av Glenn Hysén än den jag haft tidigare av fotbollens machoman. Vilket förmodligen var Hjelmbergs avsikt. Ska nu dra i väg till Pride House, och så småningom till Pride Park för att vara med på invigningen och där få möjlighet att höra Hyséns tal live.

Andra bloggar om politik, Glenn Hysén, pride, hbt.

1 kommentar:

Robin sa...

Hoppas att du uppskattade talet och har fått en annan bild av vår glenn nu :)

ha det bra!