måndag, februari 09, 2009

Socialdemokratiska bloggars navelskådande

om vem som är mest sosse är ett urtråkigt ältande som ingen annan än navelskådande sossar är intresserad av. Jag förstår att de som blir namngivna och ifrågasatta naturligtvis vill gå i svaromål. Men alla de andra som satt sig till att definera vem som har rätt att kalla sig socialdemokrat, visst finns det andra frågor som pockar på uppmärksamheten? Eller aspirerar ni på att sitta i någon uteslutningskommitté där andra medlemmar ska testas för att se om man får vara med eller inte?

Som tur är finns det personer med ett stort rött hjärta som bloggar om viktiga saker. Ilsemarie skriver om människor som drabbas av en borgerlig politik där marknaden är överordnad allt annat.

På tal om den borgerliga politikens brister. Jobbkrisen fortsätter. Hittills har 4525 personer varslats i februari. Vilken tur att det finns företag som hoppas kunna skapa 12000 nya jobb under de närmaste 10 åren. Med vindkraft. Heja!

5 kommentarer:

Hannah Bergstedt sa...

Kloka Eva-Lena, jag instämmer. Precis som jag är lika less på alla gnälliga personer som tjatar om Monas kavaj och Monas frysiyr och varför syns hon inte i tv mer?

Kramar från Norrbotten och Piteå

Catti Ullström sa...

instämmer helt och fullt.

Veronica Palm sa...

Och om det dessutom är som Eva-lena säger att ingen bryr sig så är det ju verkligen slöseri på enerig - på två plan.

cnab sa...

Läs Arvid Falk idag! Sju exempel på s-bloggare som lämnat navelskådande långt bakom sig och verkligen GÖR något. Till exempel en Integritetetsmotion mot FRA, Ipred m.m. för behandling i partikongressen. Det finnsa hopp om att (S) hittar lina rötter!!!

http://arvidfalk.se/2009/02/s-bloggare-tar-initiativ-i-integritetsdebatten/

minata sa...

Samma dag, torsdag 12 februari, som Näringsutskottet justerar IPRED-lagen. Socialdemokraterna står kvar för att inte hindra ett Ja till IPRED. Bloggaren (Eva-Lenas blogg) ingår i Sossar mot Storebror, som man med fog kan säga ligger bakom motionen som cnab syftar på.

Bra att socialdemokraterna är för IPRED.