tisdag, maj 16, 2006

Vårrusiga socialdemokrater!

Ikväll deltog över 50 socialdemokratiska kvinnor i Vårruset i Örebro. Stämningen var på topp redan vid uppvärmningen där bland andra Kumlas Katarina Hansson höll igång vår grupp. Snabbaste tiden av oss sossar gissar jag att Marie-Louise Forsberg-Fransson, Nora, och Hanne Randel, Örebro, hade på ca 32 minuter. Gänget från Lindesberg var inte så långt efter. För min egen del tog det drygt en timme att genomföra Vårruset och jag var i tryggt sällskap vid målgången. Speakerna konstaterade att vi var "ett stort gäng Socialdemokrater som gick i mål samtidigt, och ALLA SKA MED står det på deras ryggar".

Coolaste dryckutdelarna: Simon & Conny som med Arbetarekommunens fantastiska ryggsäckar serverade kall saft till behövande.
C-vitaminaste: Uppfriskande apelsinhalvor som delades ut av Centerpartister.
Värsta snubbelfällan: Kapsylkorkar & vattenflaskor som mindre miljövänliga Vårrusare slängde ifrån sig under de 2 sista km.
Godast: Potatissalladen med purjolök. Kan bli sommarens försäljningssuccé.

Kvällens bästa nyhet: Nederbörd är äntligen på g och jag är nog inte ensam pollenallergiker som hoppas att regnet ska komma i stor mängd, gärna nattetid, och göra dagen lite behagligare för både näsa och ögon.

1 kommentar:

Anonym sa...

"Alla ska med" har ju en annan symbolik eftersom bara de som hamnat bakom er kunde läsa texten.

Likheterna med samhället i övrigt är självlysande.