måndag, juli 03, 2006

Bra tal av Persson!

Inför en storpublik (vet ännu inte om det var rekord men vi var många där) höll Göran Persson ett mycket bra tal. Och med tanke på SSUarnas hejarramsa och Annelie Rydés avslutningslåt "En sån karl" speciellt avsedd för Persson, så kan jag tänka mig att det var en väldigt inspirerande inramning denna vackra sommarkväll. Det gröna folkhemmet, solidaritet mellan dom som har det svårt och dom som har det bra men också mellan generationer, och att Sverige ska vara det bästa landet att åldras i, var huvudteman i Perssons tal. Sverige behöver en fortsatt socialdemokratisk regering skanderade SSUarna, och det är bara att hålla med.

För övrigt så såg jag KDs partiordförande Göran Hägglund tillsammans med medhjälpare vässa på sitt tal sent söndag kväll. Ska vi gissa att han har hämtat inspiration från Perssons tal?

Och för alla Örebroare som befinner sig i Visby så vill jag bara ge följande upplysning. Om ni möter Moderaternas oppositionsråd Inger Högström och hon inte verkar känna igen er så beror det inte på oartighet utan på att ni mött hennes tvillingsyster. Båda två brukar dock hälsa vänligt på alla som verkar titta igenkännande.

Inga kommentarer: