tisdag, december 11, 2007

Om Mats Odells utförsäljning av Vin & Sprit och förklaringen varför tonåringar är så arga

Idag kom beskedet från Mats Odell att regeringen påbörjat utförsäljningen av Vin & Sprit. Regeringen ska enligt E24 "göra en samlad bedömning av vilken intressent som kan erbjuda det mest affärsmässiga upplägget". Samma regering som vill ha subventionerad städhjälp till sig själv, som tillsätter och avsätter samma statssekretare inom loppet av en månad, som försämrar och förändrar a-kassan i en takt som får arbetslösa och a-kassehandläggare att falla i gråt, som reade ut aktier i Telia Sonera, som tillsätter ett "oberoende råd" bestående av personer med klara jävsintressen, och samma regering som fortfarande inte kommit på vad man ska ha sin jämställdhetsbudget till.
Denna regering ska nu alltså göra en samlad bedömning. Tillåt mig tvivla...

Utdrag från kommande avsnitt av utförsäljningssåpan del 745:
-Jag fick jättemycket pengar för Vin & Sprit Fredrik, så nu räcker det till extra många vårdnadsbidrag.
-Men hur många gånger ska jag säga att pengarna ska användas till skattesänkningar åt mina kompisar?
-Ja, jag tycker i alla fall att pengarna ska gå till flera bävrar.
-Kommer aldrig på frågan, det ska gå till betyg och jättemånga prov, det kostar massor med pengar. Och dessutom behöver det flera pekpinnar i skolan.


Kunde idag också läsa en förklaring om varför
tonåringar beter som sig som dom gör. Ok. Jag har alltså två stycken hemma som jämförs med snabba bilar utrustade med dåliga bromsar. Betyder det att jag ska sanda, sätta på vinterdäck och skaffa extra krockkuddar? Och var hittar man bra bromsar som passar? Eller är det jag som ska fungera som broms?

Andra bloggar om politik, regeringen, Mats Odell, Vin & Sprit, utförsäljning, tonåringar.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Nu har jag inte läst artikln du länkar till, men jag skulle nog säga att det som förälder är bättre att vara pådrivare i vad man själv anser vara rätt riktning än att på något sätt stoppa och bromsa upp.

Anonym sa...

Herregud. Jag är glad att jag hinner avklara mina studier och flytta till Tyskland innan ditt parti får vandalisera Sverige igen. (ungefär lika konstruktiv kritik som ditt eget blogginlägg).

Anonym sa...

...please where can I buy a unicorn?

Anonym sa...

...please where can I buy a unicorn?

Anonym sa...

[url=http://italtubi.com/tag/generico/ ]compra levitra [/url] zxCongratulazioni, un'ottima idea e per tempo levitra prezzo avxberxbvp [url=http://www.mister-wong.es/user/COMPRARCIALIS/comprar-viagra/]cialis online[/url]

Anonym sa...

Dapoxetine Priligy Inhibitor
On-line Priligy
Buy Priligy In Alabama
Quality dapoxetine hydrochloride products from dapoxetine hydrochloride manufacturers, wholesalers, suppliers and exporters ...
dapoxetine without prescription. November 2, 2010. Aloha! dapoxetine without ...
1 post - Last post: 2 Sep
Some dapoxetine uppishly half done providing nine glee club certificate haunt incommodity to gin manihot tallahassee emmenthaler reclaiming amongst ...