onsdag, juni 18, 2008

Konspirationsklubben vet varför Reinfeldt kollar på fotboll när frågan om FRA debatteras i riksdagen

Just nu befinner sig Sveriges statsminister i Innsbruck medan hans moderatkamrater och övriga borgerliga ledamöter i Riksdagen försvarar Reinfeldts förslag om signalspaning. Anledningen att "skepparen" har övergivit skutan och sina mannar är för att få lite positiv media vilket Reinfeldt verkligen behöver nu. Herre gud vad patetiskt. Omröstningen lär ju inte ske förrän i mitten av Sveriges match mot Ryssland och då har ju riksmedia för länge sen bytt dagordning om vad som är viktigt att granska. Hur lättlurade är svenska journalister egentligen som går på den finten?

Jag önskar för den personliga integritetens och källskyddets skull att det fortfarande finns borgare som kommer att rösta emot förslaget. Birgitta Olsson mfl i Folkpartiet har ännu inte gett ett rakt besked till media i alla fall.

Oavsett resultat i omröstningen kommer vi i konspirationsklubben att följa fotbollsmatchen. Om vi sen är övervakade spelar mindre roll. Allt fokus denna kväll kommer i alla fall vara på Zlatan & Co. Heja Sverige!

Ps. Om man nu mailar till svenska landslaget och önskar dessa lycka till så går det mailet till utlandet. Och då har man garanterat hamnat i FRAs nät. För att inte tala om det faktum om man skulle få för sig att ringa eller maila till Gazetta della Sport för att få lite information om Zlatan och italienska ligan. Källskyddet är ju borta med dagens förslag. Tack för det Reinfeldt. Ds

Andra bloggar om FRA, fotboll, Reinfeldt, Zlatan

Inga kommentarer: