måndag, oktober 01, 2007

Blogga eller inte blogga, det är frågan

Visst blir jag förvånad nu när Alex Schulman nu går ut med nyheten att han ska sluta blogga.

Eller ska han verkligen sluta blogga? Schulman kanske gör som många andra och återkommer vilket brukar leda till ännu ett nyhetslöp.

Men efter att Facebook dykt upp på min agenda så inser jag att bloggen genast fått mindre utrymme. Bra eller dåligt? Svårt att svara på men det är betydligt trevligare kommentarer man får på Facebook jämfört med bloggen.

Andra som bloggar om politik, Alex Schulman, bloggar.

4 kommentarer:

Foppe sa...

Ja alltså jag måste ändå erkänna att jag verkligen gett facebook en chans, men jag kan för mitt liv inte förstå storheten med facebook. Det känns som ett lunarstorm för vuxna. 99% av allt som sker där verkar ju vara fånerier som virtuella ölsejdlar och movie-quiz-aplikationer... Ser ändå inte att facebook skulle ta över från bloggarna. Om så sker så är det synd tycker jag.

Eva-Lena Jansson sa...

När jag frågade en kompis om hon hade öppnat konto på Facebook fick jag följande svar:
Nej, tror inte det är nåt för mig.Jag hade en sån där kamratbok redan när jag gick på lågstadiet där man skrev in intressen, bästa kompisar och annat som man gillade. Så jag har liksom redan klarat av det där."
Snacka om klockren analys. Men.
Det är lite större än en bok, och på Facebook kan man ju hitta folk som man sällan får möjlighet att träffa.
Och lunarstorm för vuxna kan vara riktigt roligt, eller hur...

Peppe sa...

..."men det är betydligt trevligare kommentarer man får på Facebook jämfört med bloggen".

Hahaha... snacka om respekt gentemot sina läsare :)

Det är kanske trevligare att prata med människor som tycker precis samma som mig själv, men är det speciellt utvecklande?

Eva-Lena Jansson sa...

Det handlar inte om att vara respektlös mot läsarna, utan var mer ett konstaterande. Däremot så har jag fått kommentarer från en del personer som INTE visar någon som helst respekt för andras åsikter.