onsdag, december 03, 2008

Dagens lucköppning, 3

Min yngsta som fyller 17 år i dag! Men om hon är 17 så betyder det att jag är 45, hur kunde tiden gå så fort?

Idag hade vi i Näringsutskottet debatt om näringspolitik och energipolitik i kammaren. Ingen näringsminister Olofsson närvarande, märkligt nog. Inget extra behöver göras sa borgarna för regeringen har varit så förutseende. Vi håller inte med sa oppositionen som satsar flera miljarder mer på innovationspolitik, energiforskning, branschprogram, och vikten av att satsa på klimatsmarta alternativ när det gäller bränslen och färdsätt (Centralen tillhandahåller ett bra alternativ).
Så här mörkt var det när vi var klara. Det känns som jag inte sett solen sen oktober. Kan inte någon tända lampan där ute i morgon så man kan vakna upp ur detta novembermörker som smugit sig in i december?

2 kommentarer:

Anna-Karin sa...

Äh, det är väl inte gammalt att ha snart vuxna barn vid 45. Jag är 40 och har inte ett enda... ;)

Marcus Johansson sa...

Du få ursäkta så hemskt mycket att jag kommenterar ett inlägg som handlar om något helt annat för ett ämne som ni riksdagsmän antagligen tycker är uttjatat :)

Såg din kommentar på DN om att du ville ha reda på om de riktigt stora fildelarna skulle tas fast genom jurister. Mitt råd till dig är att du även kontaktar en oberoende nätverkstekniker med kunskap inom VPN, så kommer du få svaret att du inte kommer fånga någon med teknisk kunskap då du kan gömma din IP väldigt enkelt.

Men lita som sagt inte på mig, utan se bara till att ta kontakt med en nätverkstekniker.