söndag, oktober 18, 2009

Prata politik!

När det blir diskussion om den förda politiken och vi Socialdemokrater får möjlighet att redovisa vårt politiska alternativ så syns resultatet direkt i opinionsundersökningar.

Så rådet till alla som vill ha rödgrön regering med en Socialdemokratisk statsminister efter valet 2010 är att prata politik, fokusera på vilket samhälle vi vill ha och vilken politik som behövs för en rättvis, solidarisk och hållbar framtid.

Bloggtips: Peter Andersson, Rabiatfeminism.

Andra som bloggar om politik, Socialdemokraterna, Sifo, opinionsmätningar.

2 kommentarer:

blogggare påicedaniel.se sa...

Vad bra, ser fram mot en solidarisk framtid. Kommer även vi kommunalare kunna leva på våran lön, och få möjlighet att få en heltidstjänst. Bäst och fråga för förbättringarna gäller sällan lågavlönade kommunalare.

Einar Berg sa...

Vadå "möjlighet att redovisa vårt politiska alternativ". Jag jobbar i vårdsvängen. Den är politiskt av tradition en röd borg. Jag har hittills inte hör någonting från det röda blocket som kommer i närheten av de skattesänkningar som alliansen redan har givit mig. Sen kan man lova vad som helst för att det är billig. Kom igen när ni har fått med er (MP) på 90% av lönen i A-kassa och sjukersättning.